Scheiden, wat nu

Als u met een scheiding te maken krijgt, heeft u allerlei vragen. U loopt tegen veel onzekerheden aan. De belangrijkste punten zijn meestal de kinderen en de vraag hoe u er financieel voorstaat na de scheiding. Kunt u uw leven oppakken zoals u gewend was, of gaat u er financieel sterk op achteruit?

Wat moet er allemaal geregeld worden? Bij iedere scheiding of verbreking van samenleving zullen afspraken gemaakt moeten worden.

TAG regelt het

TAG is gespecialiseerd in echtscheidingen. Onze mediator beschikt over het diploma “financieel echtscheidingsadviseur”. De combinatie van financiële en juridische kennis maakt ons de ideale gesprekspartner. Daarnaast werken we nauw samen met andere deskundigen, zoals notarissen, accountants, advocaten, etc. Uw echtscheiding wordt van A tot en met Z geregeld, inclusief berekeningen en een concreet advies waarmee u de door u gewenste oplossing krijgt. De gemaakte afspraken leggen wij vast in een convenant dat voor u op maat wordt gemaakt. Dit convenant wordt uitgebreid met u besproken, zodat alle afspraken duidelijk zijn en rust geven voor nu en in de toekomst.

Kortom: TAG biedt één adres voor al uw scheidingszaken. Dat is een hele zorg minder! Neem contact op of loop even bij ons binnen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Second Opinion

U kunt in diverse situaties behoefte hebben aan een second opinion. Bijvoorbeeld wanneer u geen goed gevoel heeft bij de ontvangen voorstellen en graag de mening van een (andere) deskundige wilt. Wij toetsen de voorstellen aan de wet en de alimentatienormen. Maar wat nog veel belangrijker is: Wij zoeken uit op welke manier uw wensen het beste ingevuld kunnen worden. Zo heeft u een goede basis om in de gesprekken met uw partner de juiste afspraken te maken en staat u sterker in uw schoenen bij het maken van afspraken over uw scheiding.

TAG wordt overigens ook rechtstreeks ingeschakeld door advocaten, notarissen of accountants voor het maken van de juiste berekeningen.

 

Acties