Wij bieden u als particulier een breed pakket van diensten aan tegen zeer scherpe tarieven. Als extra service komen wij vanuit ons kantoor geheel kosteloos bij aan huis, mits u in de regio woont. Iets wat onze ruime klantenkring al jarenlang weet te waarderen.

 

Belastingaangiften, bezwaarschriften en toeslagen

 

Zoals u wellicht weet verandert er jaarlijks veel in de belasting wetgeving.  Voor u als particulier is het bijna niet bij te houden. Wij helpen en adviseren u graag bij indienen van de jaarlijkse aangiften Inkomstenbelasting en eventuele bezwaarschriften. Wij dragen er zorg voor dat al uw aftrekposten volledig worden benut en uw aangifte professioneel wordt ingediend.

Wij adviseren u graag over zorgtoeslag, huurtoeslag en kinderopvangtoeslag  en verzorgen desgewenst voor u deze aanvragen. Hiermee nemen wij al uw vragen uit handen en zorgen ervoor dat de aanvraag voor een toeslag snel en discreet worden ingediend.

Indien u denkt voor een toeslag in aanmerking te komen aarzel niet en neem direct contact op met ons op of kom even langs op ons kantoor. 

 

Acties