Uw administratie in goede handen

 

Of het nu gaat om kleine administraties van ZZP-ers of complexe administraties van grotere bedrijven met personeel, u bent bij ons  altijd aan het goede adres. 

De keuze voor een “dure accountant” of een “goedkope” niet gekwalificeerde boekhouder kan een lastige keuze zijn. TAG maakt deze keuze gemakkelijk! Wij bieden de kwaliteit die u van een accountantskantoor mag verwachten tegen de prijs van een administratiekantoor.

Een goede en professionele administratie kan u veel problemen en geld besparen.  Wij adviseren en helpen u met het tijdig plannen van investeringen en afschrijvingen zodat u maximaal kunt profiteren van allerlei belastingvoordelen. U moet dan denken aan zelfstandigen- en startersaftrek, MKB vrijstelling en aan investeringsaftrek. Verder behoort tot ons dienstenpakket het compleet verzorgen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) van jaarrekeningen, tussentijdse cijfers, fiscale aangiften, loonadministratie, prognoses en desgewenst zelfs de complete administratie. Natuurlijk maakt TAG hierbij gebruik van de nieuwste software die op het vlak van boekhouden worden geboden. Op uw verzoek worden de cijfers en uw financiële situatie per half jaar of per kwartaal besproken. 

 

TAG biedt een All-in abonnement aan. En in tegenstelling tot vele andere administratiekantoren is bij ons All-in ook echt All-in!

 

Onze complete dienstverlening bestaat onder andere uit:

Administratie verwerking,

Belasting aangiften,

Jaarrekening opstellen,

Loon en salarisverwerking

 

Wij verzorgen voor u:

De gehele boekhouding van A tot Z;

Loonadministraties uit alle branches;

Controleren en samenstellen van de jaarrekening;

Tussentijdse rapportages;

Aangifte omzetbelasting;

Aangifte loonbelasting;

Aangifte vennootschapsbelasting;

Aangifte dividendbelasting;

Aangifte inkomstenbelasting.

 

Wij adviseren u:

 

Inzake al uw financiële - en fiscale vraagstukken;

Inzake het opstellen en indienen van bezwaarschriften;

Inzake het oprichten van een onderneming;

Inzake het opstellen van een ondernemingsplan;

Inzake het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

 

Acties